Oplossingen overzicht

Voor auto schadeherstellers bieden we oplossingen die ondersteunen in het reparatie proces van A tot Z

Audatex

Met de wereldwijde Audatex  standaard bent u snel op weg voor het betrouwbaar en genormeerd vastleggen en calculeren van voertuigschades. U heeft de beschikking over de meest complete assortimentslijsten van Nederland.

Qapter

Nieuwe materiaal soorten en technologische ontwikkelingen hebben het wagenpark veel complexer gemaakt. Daarom hebben wij Qapter ontwikkeld, de meest geavanceerde schadevastlegging software in de markt.

Dw pro

Professioneel back-offices gespecialiseerd voor de automotive-branche. Met Dw pro heeft u maximaal grip op de beheersing én meting van alle bedrijfsprocessen binnen uw organisatie, tot en met het doen van uw BTW-aangifte.

Dw pro wordt standaard geleverd met de Werkplaats app en Status updates middels Audawatch


SVI-tec

Van dagwaarde, carrosserie variant en datum registratie tot aanhaalmomenten, vloeistoffen en wieluitlijning. Met SVI-tec heeft u altijd de juiste informatie in uw dossier en in de hand.

Vehicle Health Check

Vehicle Health Check versnelt uw schadeherstel proces en maakt uw schadedossier nog completer door het eenvoudig maken van intake –en exit uitleesrapporten (OBD)

Dw receptie app

Front office processen zoals het onderteken van documenten en uitgeven van vervangend vervoer kunnen nu nog wel is wat tijd in beslag nemen. Met onze filosofie van “do it right, do it better, do it different” zijn we gaan kijken hoe we deze processen kunnen vergemakkelijken en verbeteren. Hierdoor is uw klant voortaan sneller geholpen en bespaart u tijd bij intakes.


Dw go!

In Dw go! heeft u de keuze tussen een Audatex- en Xpress- calculatie. Met Qapter kunt u de autoschade optimaal vastleggen om daarmee te komen tot een door alle partijen geaccepteerde Audatex normcalculatie.

Xpress calculatie

Xpress is een nieuw calculatiemodel gericht op niet verzekerde en particuliere schades. Xpress kunt u gebruiken vanuit de voor u vertrouwde systemen, zoals  Qapter. Daarnaast is Xpress geïntegreerd binnen uw back-office systemen Dw pro en Dw go! en worden uw bedrijfsprocessen gevoed met informatie uit de calculatie.

Audatex Glass

Snel en betrouwbaar glasschades vastleggen en calculeren? Wij voorzien u van alle gegevens die u nodig heeft om de ruitschade correct vast te stellen. U voorkomt verkeerde bestellingen en daardoor een langere doorlooptijd. Transparant en compleet, ook voor uw opdrachtgever.


AUTOonline

Met ruim een miljoen aangeboden voertuigen per jaar en meer dan 10.000 tevreden klanten is AUTOonline de grootste restwaardebeurs van Europa.  Onze schaalgrootte garandeert u een eerlijke restwaardebepaling of u profiteert van het ruime aanbod.

Auda Insight 360

AudaInsight is bedoeld voor schadeherstel ketens en geeft u op basis van Audatex-data inzicht in de Audatex-calculaties van het merk, het netwerk of de individuele schadehersteller uit het netwerk.