Oplossingen overzicht

Voor volmachten bieden we oplossingen die ondersteunen bij de communicatie met verzekeraars en het verwerken en tonen van data

Market Scan

Market Scan functioneert binnen de verzekeringsmarkt als "HUB" tussen verzekeraar en volmacht kantoren. Market Scan is sinds 1993 actief binnen de verzekeringsbranche en heeft een sterke focus op het ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke producten voor de volmachtmarkt. Sinds april 2010 maakt Market Scan onderdeel uit van Solera Nederland.

TIME

TIME is het platform voor het veilig uitwisselen van documenten en berichten tussen verzekeraars, intermediairs en consumenten.

Schade Verleden Pas

Op basis van een kenteken als input, levert Schade Verleden Pas u de complete historie aan in Nederland gerapporteerde schades per voertuig. Een Schade Verleden Pas opvragen kan ook middels een chassisnummer.


Audascan 360

Met de dienst Audascan360 ontvangt u voertuiginformatie ter ondersteuning en vereenvoudiging van uw bedrijfsprocessen.

Audascan bevat informatie die van toegevoegde waarde is voor iedereen die behoefte heeft aan gestandaardiseerde commerciële, technische en/of financiële informatie over voertuigen.

RDW services

Met RDW Services is het mogelijk om via Solera zowel het Basis Kentekenregister (BKR) als het Centraal Register Wettelijke Aansprakelijkheid Motorvoertuigen (CR-WAM) van de Rijksdienst voor het Wegverkeer te raadplegen en mutaties zoals aan- en afmeldingen uit te voeren.